Hotel Aromar

Vertrek op vakantie met Tui.be naar Hotel Aromar in Spanje

Voor een leuke last minute vakantie naar Spanje moet je beslist het grote aanbod last minute reizen op Lastminutebuddy.be raadplegen.

Lastminutebuddy.be helpt je bij het vinden van jouw ideale last minute vakantie naar Spanje. Je kan er kiezen uit de beste last minute deals aangeboden door de beste reisorganisaties.

Zo kan je bij Tui.be deze vakantie naar Spanje boeken.

Hotel Aromar

Hotel Aromar onderging recent een volledige gedaanteverwisseling: zowel de lobby, de bar, de kamers en het restaurant, … zijn op een verbluffende manier vernieuwd. Het resultaat is een imposant staaltje van hoe een hotel met jarenlange traditie omgevormd kan worden in een parel met een stijlvolle architectuur die uitermate kan bekoren. De mooie kleuren van de zee komen je nu direct tegemoet bij het betreden van het hotel. Uniek zijn de kamers waar het bed centraal staat opgesteld met aan het hoofdeinde een indrukwekkende verlichte blok met een geaderde marmerstructuur. Doorheen het nieuwe hotelconcept werd overal een minimalistisch wit gebruikt. Uiteraard blijft de unieke ligging aan het strand een gigantische troef voor het hotel waar het attentvolle personeel je graag zal verwelkomen voor een ontspannen vakantie. Ook het niveau van de buffetten werd naar een hoger niveau getild! Klanten die liever kiezen voor de appartementenformule, verblijven in één van de kleinere gebouwen vlak naast het hotel.

Tot -700 € vroegboekkorting

Boek nu je volgende zomervakantie bij TUI en geniet van heel wt vroegboek voordelen en kortingen tot -700 € per persoon

Ticket Sale

Budgetvriendelijk vliegen? Bij Tui fly vind je goedkope last minute of promotie vluchten naar talrijke bestemmingen

Straffe vroegboekdeals

All-in vakantie vanaf €299 p.p. Boek nu je vakantie voor zomer 2020 en geniet van talrijke vroegboekvoordelen!

Aanbiedingen en promo's

Voor vroegboekers en late beslissers, tijdens en buiten de schoolvakanties en natuurlijk ook de waanzinnige woensdag actie.

All in vakanties

Boek je 5 sterren All-Inclusive of zelfs Ultra All inclusive hotels aan scherpe prijzen bij Corendon en geniet voor 100% !